Logo Kappi
Over Kappi
BEL     E-MAIL     WHATS APP

Kappi geeft je ruimte

Het prefab element voor nieuwbouw én renovatieprojecten.

Kappi werking verschil

Hoogwaardige prefab, duurzaam en snelle montage.

Een traditionele kap ligt laag op de vloer. Jammer, want dan kan je niet overal staan. Dat kan beter én duurzamer dachten onze constructeurs. Zo ontwikkelden we Kappi. Een prefab kap van hoogwaardige, biobased materialen, waarmee de hele vloeroppervlakte bruikbaar is. Kappi is ideaal bij renovatie of verbouwing en zelfs geschikt om een complete woning mét verdieping mee te bouwen. Of een schuur of bedijfsruimte. En het mooie? Doordat we de Kappi-elementen in de fabriek helemaal voorbereiden, is plaatsing binnen een dag gefikst. Wat ga jij bouwen met Kappi?

Een Kappi voor elk project.

Kappi bestaat uit elementen die worden gemaakt van hoogwaardig hout en andere natuurlijke materialen. Met de Kappi-elementen kun je allerlei kappen met vrije overspanning maken. Wil je een lessenaarsdak, zodat de zonnepanelen in de goede richting liggen, of wil je je Mansardedak vervangen? Het kan allemaal. We hebben 7 verschillende Kappi’s en leveren ook maatwerkkappen. De overeenkomst tussen al deze Kappi’s: veel bruikbare ruimte, biobased materialen en een korte bouwtijd.

Waarom Kappi kiezen?

bouwtijd

Korte bouwtijd

Korte bouwtijd

In één dag geplaatst: jouw Kappi komt volledig voorbereid op de bouwlocatie. Daarna is het hijsen, uitklappen en fixeren.
m3

Meer bruikbare m3

Meer bruikbare m3

Kappi geeft extra hoogte en volume. Daardoor is het hele vloeroppervlak bruikbaar. Wat ga jij doen met al die ruimte?

Gevel vrij in te delen

Gevel vrij in te delen

Glas, houtdelen, openslaande deuren? Je kan de gevel van Kappi helemaal zelf indelen. Zo geef je een unieke uitstraling aan jouw Kappi.
circulair

Duurzaam en remontabel bouwen

Duurzaam en remontabel bouwen

Kappi maken we van hout uit duurzaam beheerde bossen. En ga je verkassen? Dan kun je Kappi meenemen en opnieuw gebruiken.

Uitgelichte projecten.

Werken bij Kappi.

Word jij net zo enthousiast van Kappi als wij? Dan horen we graag van je! We kunnen jouw hulp goed gebruiken als je aan de slag wilt als relatiemanager, timmerman of productiemedewerker. Je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te bouwen aan het succes van Kappi.